Ulaz u Chat !

AKO NE MOZETE NA CHAT 

JAVITE NAM SE NA STTRANICI 

DA VAM URADIMO NOVI NIK 

PRE ULASKA NA CHAT

PROCITAJ PRAVILA CHATA


Baneri Prijatelja

Prijatelji,svi vi koji ste imali nik na RADIJU DOBRIC,i koji niste dugo ulazili,a zelite da se ponovo druzite sa chaterima na najboljim talasima,pisite dobicete NIK koji budete zeleli...I Vi koji zelite sami da se registrujete,ne pokusavajte jer je doslo do izmena u administraciji,javite se na STRANICI RADIJA DOBRIC.
AKO NEMATE MUZIKU KLIKNITE OVDE

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

O nama

Prve talase u etar Radio Dobric je emitovao u junu 2009.godine. Od samog pocetka nasa vizija je bila jasna, dobra zabava i druzenje bez generacijskih i nacionalnih razlika, jer za nas granice ne postoje!

Program je aktivan non stop, 24 sata dnevno. Uvek raspolozeni voditelji se smenjuju u vodjenju programa i druzenju sa vama po odredjenoj satnici, bez zastoja. Programska sema ne postoji, osim ideje o dobroj narodnoj muzici i jos boljoj zabavi. Program uredjujete VI  sa vasim zeljama, pozdravima, komentarima - sto nas cini izuzetno interaktivnom radio stanicom. I vi ste deo naseg tima.

Tim radija Dobric, je mlad, ali sa velikim entuzijazmom stice sve vise iskustva. Timski rad je ono sto nas cini posebnima, jer smatramo da je jedino tako moguce zadobiti vase poverenje, dragi nasi slusaoci. Ponosimo se svime sto smo do sada stvorili, ponosimo se sto ste bas vi nama poklonili poverenje, bilo da se radi o slusaocima ili slusaocima/chaterima.

Hvala vam na poverenju, bez vas radio Dobric nebi postojao!

Vrednosti kojih se drzimo predstavljaju principe na kojima se zasniva nas program, a dokaz su godine za nama. Kontinuirano radimo na unapredjenu programa, usavrsavanju kako web stranice tako i samih nosioca programa, odnosno svih nas koji svojim glasom i raspolozenjem vreme provedeno sa nama cinimo sto kvalitetnijim. I to samo zato sto tako zelimo i sto nam to predstavlja veliko zadovoljstvo.

Korporativne vrednosti koje i mi, kao tim-kolektiv negujemo su:

•              Efikasnost i preduzimljivost, spremnost da pomognemo u svakom trenutku (bilo da se radi o tehnickom problemu ili problemu neke druge prirode)

•              Razvoj pozitivnog duha i dobrog raspolozenja

•              Inovacije koje kontinuirano uvodimo u sve sto radimo

•              Socijalna odgovornost prema svima, u ovoj nasoj maloj zajednici

Ali to nije sve, sto kod nas mozete naci. Nas tim je u prilici da vam ponudi

•              izradu kvalitetnih i naprednih web sajtova i web portala, koji odgovaraju savremenim web standardima, bilo da se radi o web prezentaciji ili web dizajnu.

•              Takodje smo kvalifikovani za dizajn i pokretanje online radio stanica.

•              Hosting straminga bilo da ste firma kojoj je potreban hosting partner

•              Ili pojedinac koji trazi svoj prostor

•              registraciju domena, email hosting

•              strucnu tehnicku pomoc i odrzavanje servera

Javite se da vam se predstavimo, i na obostrano zadovoljstvo uspostavimo saradnju.

Bez obzira gde se nalazite, na bilo kom kraju sveta, u bilo kom gradu, kvalitet, rokovi i dogovori koje uspostavimo su nas prioritet

S postovanjem,

Tim radija Dobric

 

POVOLJAN HOSTING

RADIO DOBRIC
High Speed
listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer
Slusaj Preko Androida