Logovanje

Baneri Prijatelja

Prijatelji,svi vi koji ste imali nik na RADIJU DOBRIC,i koji niste dugo ulazili,a zelite da se ponovo druzite sa chaterima na najboljim talasima,pisite Bati ili ADMIRU i dobicete NIK koji budete zeleli...I Vi koji zelite sami da se registrujete,ne pokusavajte jer je doslo do izmena u administraciji,javite se na STRANICI RADIJA DOBRIC,ili na moj FB PROFIL batica ivkovic ili na PROFIL ADMIR ADO ABADZIJA.

Pravila chata -radija Dobric

Ideja CHATA jeste da omoguci Internet korisnicima razmenu misljenja, informacija i zabave. Na Chatu se nastoji negovati stimulativan, tolerantan i izazovan duh u skladu s naprednim civilizacijskim tradicijama, koji ce omoguciti visoku kvalitetu i korisnost objavljenih sadrzaja.
Sa ulazkom u CHAT obavezujete se da necete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, pretece, šire mržnju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te ugrozavati tudju privatnost!

- Nije dozvoljena upotreba dva ili vise nicka!

-Zabranjeno pisanje jezikom nerazumljivim za sve znaci (pise se Srprsko-Hrvatskim jezikom)
- Zabranjeno je korišcenje vulgarnih reci!
- Zabranjeno je provociranje i vredjanje!
- Preporu?ljivo je korišcenje malih slova (velika slova oznacavaju vikanje)
- Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili chatova!
Uznemiravanje, pretnja, uvreda, kleveta, sramocenje ili bilo koji drugi nacin izazivanja ogorcenja ili neprijatnosti drugom ucesniku Chat-a !
Prenošenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadržaja i materijala Chat-om - koji su uvredljivi, rasisticki, diskriminirajuci, nezakoniti, ili sadrže informacije i uputstva za ilegalne, štetne, pretece, uvredljive, uznemiravajuce, klevetnicke, skaradne ili podložne osudi na neki drugi nacin, radnje!
Ako administrator iz nekih razloga nije u stanju da odmah reaguje na eventualne nepravilnosti, ako vas neki nick ugrožava, kliknite na taj nick i izaberite opciju "Ignoriši!" *ova opcija trenutno ne radi! 
- Poštujte druge na chatu barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas!

Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba, lider, predstavnik Chat-a , administracija ili domacin!
Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti osobe, ukoliko ocene da je njihovo postupanje neprimerno i nije u duhu CHATA, i to bez obrazloženja!
Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemate pristup na chat-u (a znate da niste izbaceni zbog jednog od gore navedenih razloga).Molimo vas da nam se javite putem emaila: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .Mi cemo nastojati da vam pomognemo(nije potrebno pravljenje drugog nick-a jer kao sto znate dva nicka nisu dozvoljena).
Nemojte zahtevati da se neko izbacuje sa chata jer ipak internet pripada svima.
Pretnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, bi?e najstrože kažnjene bez prethodnog upozorenja!
|- Zabranjeno je pevanje u chatu tj recitovanje, jer se tako gubi tok pri?e!
|- Zabranjeno je koriš?enje više smajlica jer to može dovesti do kocenja chata, ili samo korišcenje istih(zabranjeno je istovremeno koristiti vise od 3 smajlica ili vise puta jednu te istu rec)to se smatra spamovanjem chata.

Cilj postojanja ovog chata je druženje i dobro zezanje i uzivanje uz nasu muziku.

 
Mini chat
Poslednja poruka: 6 sati, 42 minuta pre
  • TRIGON : Smile Smile Smile Smile
  • TRIGON : Laughing Laughing Laughing Laughing
  • Smeker11 : Very Happy Very Happy
  • Smeker11 : UNASANA SRCE UPADAJ
  • Smeker11 : unasana
  • Smeker11 : pozzzz
  • TRIGON : veceeeeeeeeeee Laughing Laughing Laughing Laughing
  • UNASANA : DJ SMEKER TU SAM
  • UNASANA : Cao svima????????
  • Crna Fata : Laughing Laughing Laughing

Dostupno samo registrovanim korisnicima

Slusaj Preko Androida

Prisutni na stranici
Imamo 8 gostiju na mreži