Ulaz u Chat !

AKO NE MOZETE NA CHAT 

JAVITE NAM SE NA STTRANICI 

DA VAM URADIMO NOVI NIK 

PRE ULASKA NA CHAT

PROCITAJ PRAVILA CHATA


Baneri Prijatelja

Prijatelji,svi vi koji ste imali nik na RADIJU DOBRIC,i koji niste dugo ulazili,a zelite da se ponovo druzite sa chaterima na najboljim talasima,pisite dobicete NIK koji budete zeleli...I Vi koji zelite sami da se registrujete,ne pokusavajte jer je doslo do izmena u administraciji,javite se na STRANICI RADIJA DOBRIC.
AKO NEMATE MUZIKU KLIKNITE OVDE

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Pravila chata -radija Dobric

Ideja CHATA jeste da omoguci Internet korisnicima razmenu misljenja, informacija i zabave. Na Chatu se nastoji negovati stimulativan, tolerantan i izazovan duh u skladu s naprednim civilizacijskim tradicijama, koji ce omoguciti visoku kvalitetu i korisnost objavljenih sadrzaja.
Sa ulazkom u CHAT obavezujete se da necete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, pretece, šire mržnju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te ugrozavati tudju privatnost!

- Nije dozvoljena upotreba dva ili vise nicka!

-Zabranjeno pisanje jezikom nerazumljivim za sve znaci (pise se Srprsko-Hrvatskim jezikom)
- Zabranjeno je korišcenje vulgarnih reci!
- Zabranjeno je provociranje i vredjanje!
- Preporu?ljivo je korišcenje malih slova (velika slova oznacavaju vikanje)
- Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili chatova!
Uznemiravanje, pretnja, uvreda, kleveta, sramocenje ili bilo koji drugi nacin izazivanja ogorcenja ili neprijatnosti drugom ucesniku Chat-a !
Prenošenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadržaja i materijala Chat-om - koji su uvredljivi, rasisticki, diskriminirajuci, nezakoniti, ili sadrže informacije i uputstva za ilegalne, štetne, pretece, uvredljive, uznemiravajuce, klevetnicke, skaradne ili podložne osudi na neki drugi nacin, radnje!
Ako administrator iz nekih razloga nije u stanju da odmah reaguje na eventualne nepravilnosti, ako vas neki nick ugrožava, kliknite na taj nick i izaberite opciju "Ignoriši!" *ova opcija trenutno ne radi! 
- Poštujte druge na chatu barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas!

Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba, lider, predstavnik Chat-a , administracija ili domacin!
Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti osobe, ukoliko ocene da je njihovo postupanje neprimerno i nije u duhu CHATA, i to bez obrazloženja!
Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemate pristup na chat-u (a znate da niste izbaceni zbog jednog od gore navedenih razloga).Molimo vas da nam se javite putem emaila: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .Mi cemo nastojati da vam pomognemo(nije potrebno pravljenje drugog nick-a jer kao sto znate dva nicka nisu dozvoljena).
Nemojte zahtevati da se neko izbacuje sa chata jer ipak internet pripada svima.
Pretnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, bi?e najstrože kažnjene bez prethodnog upozorenja!
|- Zabranjeno je pevanje u chatu tj recitovanje, jer se tako gubi tok pri?e!
|- Zabranjeno je koriš?enje više smajlica jer to može dovesti do kocenja chata, ili samo korišcenje istih(zabranjeno je istovremeno koristiti vise od 3 smajlica ili vise puta jednu te istu rec)to se smatra spamovanjem chata.

Cilj postojanja ovog chata je druženje i dobro zezanje i uzivanje uz nasu muziku.

 

POVOLJAN HOSTING

RADIO DOBRIC
High Speed
listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer
Slusaj Preko Androida